Tisdag i sjukstugan

I lördags sprang jag 10km ca 4 minuter snabbare än veckan före. 

På natten fick jag ont i halsen och sedan dess har jag varit allmänt ynklig. Jag har satt mig i karantän och jobbar hemifrån – för ärligt talat – vem har råd att ta en sjukdag med karens och allt vad det innebär. 

Halsont har flyttat sig ner till luftrören och jag känner mig som, och låter som en 90-årig tant som rökt hela sitt liv. När jag var yngre och spelade fotboll så hade jag ansträngningsastma, som jag också medicinerades för (mot?) Varje gång jag blir förkyld så sätter sig skiten på mina luftrör. 

Morgondagens Indoor running är avbokade och just nu tvivlar jag även på om det blir start i Hässleholmsloppet på lördag. 

Damn you förkylning!

Medicin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s