Henrik Berggrens återkomst

Igår kväll trotsade jag min kvällströtthet och ignorerade ösregnet (typiskt Malmö regn – inte bara uppifrån, utan även underifrån och från sidan) för att se Henrik Berggren. Förra gången jag såg honom var med Broder Daniel på Hultsfredsfestivalen 2001.

Henrik Berggren har i år gjort en fin comeback med den soloskivan Wolf’s heart.

Så hur var konserten då? Fantastiskt bra. Självklart spelades Shorline, självklart skrek ungdomarna, de ungdomar som troligen inte ens var födda då Broder Daniel hade sin storhetstid. Henrik såg liten, tunn och trött ut. Jag är väldigt tacksam över att han, trots sin sjukdom, orkar ut på en turné. Och nog värmde det i hjärtat varje gång han sa ”Tack mina barn”.

Regnet vräkte ner hela kvällen och mina skor kommer troligen aldrig att återhämta sig från vattenchocken, men trots det är jag nöjd att jag övervann regnet och tröttheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s